- How long does it take drive 100 miles?
- How far can you drive an RV in a day?
- How long does it take to walk 1 mile?
- How long does it take to go 450 miles?
- How far is 300 miles in hours?
- How many hours does it take to travel 500 miles?
- How many miles is 10000 steps?
- How many Kilometres is 450 miles?
- How long will it take to walk 400 miles?

## How long does it take drive 100 miles?

Calculating Speed Suppose you travel a distance of 100 miles, and it takes 1 1/2 hours to do it.

Your average speed is then 100 miles divided by 1.5 hours which equals 66.67 miles per hour.

When calculating miles per hour for distances that take only minutes, you convert the number of minutes to fractions of an hour..

## How far can you drive an RV in a day?

500 milesNever drive more than 500 miles per day.

## How long does it take to walk 1 mile?

around 15 to 22 minutesIt takes around 15 to 22 minutes to walk a mile.

## How long does it take to go 450 miles?

t = 450 / 70 = 6.43 hours OR 6 hours, 25 minutes and 43 (i.e 42.86) seconds. You will take 6.43 hours to travel the required distance with given speed.

## How far is 300 miles in hours?

A car travels 300 miles in 5 hours.

## How many hours does it take to travel 500 miles?

7.14 hours not including gas, breakdowns, restroom breaks etc. You will probably average less than 70 mph with speed zones, construction, getting stuck behind slow vehicles. I would schedule 10 hours even though in a perfect world a little over 7 hours would be correct.

## How many miles is 10000 steps?

5 milesAn average person has a stride length of approximately 2.1 to 2.5 feet. That means that it takes over 2,000 steps to walk one mile and 10,000 steps would be almost 5 miles.

## How many Kilometres is 450 miles?

724.2048 kilometersIn 450 mi there are 724.2048 km . Which is the same to say that 450 miles is 724.2048 kilometers.

## How long will it take to walk 400 miles?

400 miles/ 4mph = 100 hours. Now assuming that a person will not walk more than 25 miles a day we take 400 hours / 25 miles per day= 16 days.