- How long does it take to go 1 mile at 60 mph?
- What speed did the car travel at from 45 to 60 minutes?
- How long will it take to walk 400 miles?
- How much is 60 miles in minutes?
- How many miles can you drive in 1 hour?
- What is the best time to drive long distance?
- How many hours would it take to drive 1000 miles?
- How long does it take to go 1 mile at 80 mph?
- How long does it take to drive 60 miles at 70 mph?
- How many hours is 300 miles driving?
- How many miles is 2 hours walking?
- How long does it take to drive 100 miles at 80 mph?
- How long does it take to drive 19 miles at 40 mph?
- Can I drive 1000 miles in a day?
- How long does it take to drive 1000 miles at 70 mph?
- How far is 400 miles in hours?
- How long does it take to drive 60 miles at 50 mph?
- How long does it take to drive 50 miles at 40 mph?

## How long does it take to go 1 mile at 60 mph?

One minuteOne minute at 60 mph will move you 1 mile..

## What speed did the car travel at from 45 to 60 minutes?

Speed= distance travelled/time taken , therefore distance travelled= speed( times) time. To convert 45 mins into hours we simply divide 45min/60 mins(60 mins in an hour) so.. 45/60= 0.75 hr.

## How long will it take to walk 400 miles?

400 miles/ 4mph = 100 hours. Now assuming that a person will not walk more than 25 miles a day we take 400 hours / 25 miles per day= 16 days.

## How much is 60 miles in minutes?

60 miles in 1 hour. One hour is 60 minutes so 60 miles in 60 minutes equals 1 mile in one minute.

## How many miles can you drive in 1 hour?

60 milesIf a car is doing a constant 60 mph, it will travel 60 miles. In an hour. 60 miles, per hour.

## What is the best time to drive long distance?

The best time to start a long drive is early in the morning to make sure you beat the rush hour and make headway while the roads are clear. Make sure you load the car the night before and get an early night so you can leave as early as possible and get to your destination fast.

## How many hours would it take to drive 1000 miles?

You cover 75 miles in 1 hour, Thus for 1000 miles you need (1000/75) x 1 hours = 13 hours and 20 minutes.

## How long does it take to go 1 mile at 80 mph?

But wait, 80 miles per HOUR, we need to convert our unit of measure to hours. So, 1 hour = 60 minutes and 1 minute = 60 seconds, 60 x 60 = 3,600 seconds in one hour. Now we’ve got something we can work with: 3600/80 = 45 seconds. It takes you 45 seconds (under a minute) to travel 1 mile.

## How long does it take to drive 60 miles at 70 mph?

60 miles (distance) can be driven in 0.8571428571 hours (approx.) or in 51.4285714286 minutes (approx.) where the average speed is 70 mph (rate).

## How many hours is 300 miles driving?

5 hoursA car travels 300 miles in 5 hours.

## How many miles is 2 hours walking?

The average person walks approximately 2 miles per hour. So, if you walk at an average pace for an hour, you’d be able to walk 2 miles. A good range should be anywhere from 1 (slow pace) to 4 (fast pace). If you are walking 5 miles or more in an hour, you are no longer walking but rather jogging or running.

## How long does it take to drive 100 miles at 80 mph?

1 hourIf you go 100 mph it will take you 1 hour to go the 100 miles. If u drive constantly at 80mph without any speed change, it will take u 1 hr exactly.

## How long does it take to drive 19 miles at 40 mph?

Divide 19 miles by two/thirds. 19/(2/3)=28.5 minutes.

## Can I drive 1000 miles in a day?

Assume 60 – 70 miles an hour average speed. … So Approx 2.5 to 3 hours driving between stops till the battery is flat. Note: Even if you think you drive at 70-80 average speed you’ll find that due to traffic, over a day you’ll be doing closer to 60-70.

## How long does it take to drive 1000 miles at 70 mph?

So, here goes … 1,100 miles/70 miles/hour=15.71 hours.

## How far is 400 miles in hours?

We found a pretty good rule of thumb for time estimates was an average of 50 miles per hour. That would make your 400 mile drive take 8 hours.

## How long does it take to drive 60 miles at 50 mph?

Expert Answers info ==> T = 5/6 * 60 minutes = 50 minutes. Then, the time needed to travel 50 miles at a 60m/h speed is 50 minutes.

## How long does it take to drive 50 miles at 40 mph?

SOLUTION: if driving 50mph and only going 40miles how long would it take. But . 8 hours equals . 8 times 60 minutes per hour…